Over Fijn!

De initiatiefnemer van Fijn! is Jacolien Davelaar. In 2022 is een droom in vervulling gegaan. Na geruime tijd gewerkt te hebben op een zorgboerderij was het tijd voor een volgende stap. ''Ondernemen, maar vooral een fijne plek willen creëren voor kinderen waar mijn hart voor open staat. Net even dat extraatje bieden waardoor kinderen zich nog meer kunnen ontwikkelen.''

Missie

Fijn! wil voor kinderen met een hulpvraag een veilige plek bieden waar warmte, persoonlijke aandacht en ontwikkelingsgericht werken centraal staat. Wij zijn van mening dat ieder kind kan opgroeien in een ontwikkelingsgerichte omgeving en uitgedaagd mag worden om doelen te bereiken. Een omgeving waar het kind gezien en gehoord wordt, maar ook maatwerk geboden wordt op alle levensgebieden. Fijn! werkt vanuit een christelijke identiteit met daarbij passende normen een waarden, waarbij we bij ons handelen de Bijbel als uitgangspunt nemen.  

Visie

Fijn! streeft ernaar dat ieder kind die aangemeld wordt op zijn plek zit op de zorgboerderij, waar het zich kan ontwikkelen op een manier die bij het kind past. Dit alles doet Fijn! d.m.v. het aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten waarbij het contact met dieren en het buitenleven op de voorgrond staat. Fijn! wil met kleinschalige groepen werken zodat prikkels worden beperkt en er daarnaast ook individuele begeleiding kan plaatsvinden.