Ik heb veel geleerd!

Gepubliceerd op 9 april 2024 om 08:44

Ik ben een jongen van 11 jaar en ga al een hele tijd naar boerderij fijn. Ik vind het hier fijn omdat er veel te doen is. We beginnen de dag met bijbel lezen en bidden. Daarna gaan we klusjes doen bijvoorbeeld stal aanvegen, konijnen en caviahokken verschonen en eten geven. Ook in de tuin zijn we aan het werk, blad vegen zaaien en onkruid wieden. Het leukste vind ik met hout werken. Ook het buitenspelen vind ik leuk. Hutten bouwen met mijn vrienden en voetballen. Bakken en koken vind ik erg leuk we hebben bijvoorbeeld boterkoeken gemaakt en soep gekookt.

 We werken altijd rond een thema, zo is de politie bij ons geweest en zijn we pas bij de brandweer geweest. We wandelden vaak in de middag en doen spelletjes. Leren deed ik ook vooral rekenen. Ik vond het erg leuk op de boerderij ik heb veel geleerd.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.